
Lunchmeny v 14
OST & CHARK
Komponera din egen bricka med ost & chark
Styckpris
PLAT DU JOUR
Jordärtskockssoppa med bacon, äpple och krutonger
145 kr
TARTE FLAMBÉE
tunn pizza från Alsace
155 kr
CROQUE MONSIEUR
med skinka eller confiterat anklår
135 / 145 kr
QUICHE VEGETARIENNE
paj med ost och grönsaker
135 kr
CROTTIN DE CHÈVRE CHAUD
sallad med varm getost
135 kr
SOUPE À L’OIGNON
fransk löksoppa
135 kr

VINMIDDAG 25 MARS
Kalifornien och Linköping på besök!
Den tjugofemte mars får vi finbesök av Jens Nyström från Spring Wine and Spirits och ingen är gladare än oss på Pivo!
Vi kommer testa oss igenom några av Kaliforniens främsta vinproducenter såsom MacMurray i Russian River Valley och Orin Swift Cellars vars vinmakare Dave Phinny belönats med ‘’Winemaker of the year’’ av Wine Enthusiast. Ni hör ju- det kommer bli succé!
Till detta härliga kommer vi servera en fyrarätters middag, självklart med vilttema.
Jens är utbildad sommelier och driver idag Dryckesevent, efter tjugo år i branschen har han samlat sina kunskaper och erbjuder allt ifrån provningar till vinresor runt om i världen. Det kommer bli en magisk kväll här på Pivo
Hela kalaset
Rombauer Carneros, Chardonnay
Halstrad kammussla - Beurre blanc smaksatt med timjan - Baconchips
Macmurray Russian River, Pinot Noir
Carpaccio på kronhjort - Potatisskum - Svamp - Pommes allumettes - Brynt örtsmör
Orin Swift 8 Years In The Desert, Zinfandel, Syrah, Petite Sirah
Bakat fasanbröst - Persiljerots pure - Rödvinsreduktion - Friterad lök
Cypress Ranch Vineyard, Cabernet Sauvignon, Merlot
Almnäs tegel - Hasselnöt - Brynt smör
Platserna är begränsade så se till att knipa en plats innan det är försent. Provningen börjar 18.00 och pågår cirka två timmar.
Pris p/p 1195
Varmt välkomna
Lunchen serveras Tisdagar till fredagar från 11:30 och fram till 14:30 då kvällsmenyn tar vid