top of page

Lunchmeny v 14

OST & CHARK

Komponera din egen bricka med ost & chark

Styckpris

PLAT DU JOUR

Jordärtskockssoppa med bacon, äpple och krutonger

145 kr

TARTE FLAMBÉE

tunn pizza från Alsace

155 kr

CROQUE MONSIEUR

med skinka eller confiterat anklår

135 / 145 kr

QUICHE VEGETARIENNE

paj med ost och grönsaker

135 kr

CROTTIN DE CHÈVRE CHAUD

sallad med varm getost

135 kr

SOUPE À L’OIGNON

fransk löksoppa

135 kr

VINMIDDAG 25 MARS 

Kalifornien och Linköping på besök!

Den tjugofemte mars får vi finbesök av Jens Nyström från Spring Wine and Spirits och ingen är gladare än oss på Pivo!

 

Vi kommer testa oss igenom några av Kaliforniens främsta vinproducenter såsom MacMurray i Russian River Valley och Orin Swift Cellars vars vinmakare Dave Phinny belönats med ‘’Winemaker of the year’’ av Wine Enthusiast. Ni hör ju- det kommer bli succé! 

Till detta härliga kommer vi servera en fyrarätters middag, självklart med vilttema. 

 

Jens är utbildad sommelier och driver idag Dryckesevent, efter tjugo år i branschen har han samlat sina kunskaper och erbjuder allt ifrån provningar till vinresor runt om i världen. Det kommer bli en magisk kväll här på Pivo

 

Hela kalaset

 

Rombauer Carneros, Chardonnay

Halstrad kammussla - Beurre blanc smaksatt med timjan - Baconchips

 

Macmurray Russian River, Pinot Noir

Carpaccio på kronhjort - Potatisskum - Svamp - Pommes allumettes - Brynt örtsmör 

 

Orin Swift 8 Years In The Desert, Zinfandel, Syrah, Petite Sirah

Bakat fasanbröst - Persiljerots pure - Rödvinsreduktion - Friterad lök

 

Cypress Ranch Vineyard, Cabernet Sauvignon, Merlot

Almnäs tegel - Hasselnöt - Brynt smör 


 

Platserna är begränsade så se till att knipa en plats innan det är försent. Provningen börjar 18.00 och pågår cirka två timmar. 


Pris p/p 1195

 

Varmt välkomna

Lunchen serveras Tisdagar till fredagar från 11:30 och fram till 14:30 då kvällsmenyn tar vid

bottom of page